Artishock
Het Groot Pachtersfeest


Artishock
Het Groot Pachtersfeest

Evenementenbureau Artishock verzorgde op 21 mei Het Groot Pachtersfeest van Maatschappij van Welstand. Een vereniging voor ondersteuning van het protestantisme. Zij verpachten landerijen met aandacht voor bedrijfs- en plattelandsontwikkeling.

Beginnend in de Malerij, die ingericht was met hoog en laag meubilair en een functionele bar aangevuld met tafel en bar decoratie, werden de gasten ontvangen met een zoete lekkernij. Vervolgens begon het plenair programma in de Podiumzaal die ingericht was in een huiskamersetting met fauteuils, vloerkleden en bijzettafels.

Hierna keerden ze terug naar de Malerij voor een break met hartige hapjes en konden de gasten genieten van de Expo Experience. Voor het diner werden de gasten begeleid naar de Apotheek waar zij deel konden nemen aan de Walking Diner verzorgt door DIS. Een paar gerechten in dit diner waren onder andere compote van tomaat met rivierkreeft, Hollandse garnaal en gamba met een schuim van aardappel met gepofte wilde rijst, Tartaar van ossenhaas met chutney van zoetzure groenten en spek, appel en schuim van Parmezaan. En als kers op de taart werden de gasten vermaakt met aanvullend entertainment verzorgd door Artishock.