Over ons

Maak kennis met Krachtvoer Events Noordkade

De woorden Events en Noordkade spreken voor zich. Krachtvoer is een knipoog naar het verleden, toen de Noordkade nog een mengvoederfabriek was en het energierijke mengvoer hier in immense hoeveelheden werd geproduceerd. Het is ook een verwijzing naar één van de drie pijlers op de Noordkade: food.

Voor het beste krachtvoer moeten de juiste hoeveelheden ingrediënten met elkaar worden gemengd en gemixt. En laat dat mengen en mixen van alle elementen die komen kijken bij de organisatie van evenementen nu net onze kracht zijn.

Binnen de Noordkade beschikken wij over 10 ruimtes. Van kleine vergaderruimtes voor 10 personen tot de Koekbouw voor maximaal 1800 personen en alles daar tussenin. Uiteraard blijft het niet alleen bij deze ruimtes. Zo denken wij graag met je mee over de catering, het combineren van verschillende ruimtes en alle andere zaken die jouw unieke evenement tot een succes maken.

Onze missie

Krachtvoer Events Noordkade geeft organisaties de ruimte om in de veelzijdige industriële omgeving van food en cultuur op de Noordkade hun ideeën voor ontmoetingen werkelijkheid te laten worden. Dankzij de passie, het enthousiasme en de flexibiliteit van de medewerkers is dat mogelijk op de manier zoals de organisator dit voor ogen heeft. Samenwerking en verbinding, de coöperatieve gedachten die de voormalige mengvoederfabriek 100 jaar geleden zo krachtig maakten, staan hierbij centraal.

Conferentiecentrum in VeghelBedrijfsfeest organiserenBedrijfsevenement organiserenFeestlocatie BrabantInspirerende vergaderlocatieUnieke vergaderlocatie