De Pannekoekenbakker
40-jarig jubileumfeest


De Pannekoekenbakker
40-jarig jubileumfeest

In januari 2024 was het zover: De Pannekoekenbakker bestaat 40 jaar. Alle reden voor een groots jubileumfeest met 600 gasten. De Koekbouw werd volledig ingericht met een foodplein, een lange bar en een groot podium.

Het foodplein werd sfeervol ingericht met meerdere terrasjes bestaande uit hoog- en laag meubilair en enkele loungehoekjes. Hierdoor was er voor alle gasten voldoende plek om een hapje te eten, iets te drinken en bij te praten. Daarnaast waren er verschillende foodtrucks te vinden op het foodplein die niet alleen zorgde voor een extra festivalsfeer, maar ook dat er voor ieder wat wils te eten was.

Na een moment van bijpraten onder het genot van een hapje, drankje en een DJ die het publiek opwarmde, vond er een aftelmoment plaats dat leidde tot een grote verrassing. Toen de teller op 0 sprong, zakte het doek en kwam daarachter het grote podium tevoorschijn. Op dit podium barstte vervolgens het feest los met live muziek van Staal met glazen, Disco Snolly en SMÈRRIG.

Koen Voeten, Franchise Manager van de Pannekoekenbakkers, vertelt hoe zij het evenement hebben beleefd: “In onze zoektocht naar een geschikte feestlocatie voor ongeveer 600 gasten, in verband met het 40 jarig bestaan van De Pannekoekenbakker, kwamen wij uit bij De Noordkade in Veghel. Niet alleen vanwege het prachtige gebouw, maar vooral door de mogelijkheden Krachtvoer Events ons bood om er echt ons eigen feest van te maken. Wij hebben de gesprekken als zeer constructief en prettig ervaren. Alle medewerkers, die werkzaam waren tijdens ons feest waren vriendelijk en gastvrij. Het feest heeft al onze verwachtingen en die van onze gasten overtroffen!”

Bij dit evenement is gebruikt gemaakt van de Koekbouw als hoofdruimte (inclusief catering, dranken en entertainment) en de Malerij als ontvangstruimte.