Netflix
Launch event Ferry: de serie


Netflix
Launch event Ferry: de serie

Netflix organiseerde op 1-11-2023 een uniek evenement op onze locatie: Ferry’s feesje. Samen met ongeveer 1.300 bezoekers werd de lancering van Ferry: de serie gevierd. Dit launch event was een primeur. Nog nooit werd in Nederland een lancering van een film of serie op deze grootse en unieke wijze gevierd.

© Sam van Leewuen

Onze Koekbouw werd volledig omgebouwd naar thema’s uit de serie. Zo liepen mensen door een criminele wereld heen, wandelden ze over camping Zonnedauw en was er Ferry’s feestcafé, waar mensen genoten van een drankje en een optreden van Jan Biggel.

Na een openingswoordje van Ferry zelf, werden de gasten via een tot in perfectie nagemaakt drugslab naar onze theaterzaal geleid, waar zij gezamenlijk de eerste aflevering van de serie bekeken.

Wij zijn enorm trots dat we als faciliterende partner, waarbij wij verantwoordelijk waren voor – de facilitaire zaken van – onze locatie en de horeca, bij hebben kunnen dragen aan dit grootse en unieke event van onze opdrachtgever Netflix.

Bij dit evenement is gebruikt gemaakt van de Malerij als ontvangstruimte, de Koekbouw als hoofdruimte (inclusief catering, dranken en entertainment) en de Theaterzaal om de eerste aflevering te bekijken.

Bekijk hieronder de aftermovie: