Bedrijfsevenement organiseren

Bedrijfsevenement organiseren

Jouw bedrijfsevenement organiseren in de oudste evenementen fabriek van Brabant

Nu na 100 jaar de machines zwijgen klinken de klanken van events. Krachtvoer Events op de Noordkade Veghel laat de fabriek spreken. Eenmaal binnen word je verrast door de vele ruimtes die de Krachtvoer Events Veghel rijk is. Een bezoek aan de Theaterzaal met 696 plaatsen die onder andere voor congres doeleinde gebruikt kan worden. De locatie grenst aan de Koekbouw, ook wel de kathedraal genoemd. Loop door naar de industriële binnentuin de Malerij. Deze ruimte bezorgt onze gasten een echt wauw moment. Vanuit hier kan je gemakkelijk onze ruimtes combineren op de begane grond en 1e verdieping zoals de Apotheek en de Podiumzaal. Ideaal voor het organiseren van een bedrijfsevenement of een festival met verschillende area’s.

Laat je verwonderen door de unieke mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement

Organiseer jouw unieke bedrijfsevenement bij Krachtvoer Events Veghel. Het grote fabrieksterrein op de Noordkade in Veghel is dé event locatie van Brabant. Met 2500m2 aan historische elementen kijk je je ogen uit. De mogelijkheden zijn dan ook enorm. Binnen waan je jezelf terug in de tijd tussen de oude machines en graansilo’s. In onze ruimtes vind je diezelfde rauwe industriële sfeer terug. Alles is voorzien van moderne technieken, goede wifi en alle locaties worden duurzaam verwarmd. Waar vroeger de veekoeken werden geproduceerd worden nu de mooiste bedrijfsevenementen georganiseerd. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden die onze industriële evenementenlocatie te bieden heeft.

Een bedrijfsevenement organiseren doe je bij Krachtvoer events

Laat jouw bedrijfsfeest van a tot en met z verzorgen door ons Krachtvoer team. Doordat ons team iedere steen in de fabriek kent, weten ze precies hoe ze jouw wensen moeten vertalen naar een kloppend bedrijfsevenement. Bij ons kun je terecht voor de complete organisatie van jouw bedrijfsevenement. Onze ervaren medewerkers organiseerden de afgelopen jaren de meest uiteenlopende events. Bedrijfsjubileum, meerdaagse beurs, bedrijfspresentaties of knallende bedrijfsfeesten. Wij weten hoe we jouw bedrijfsevenement kunnen laten slagen. Zowel geschikt voor grote en kleine groepen. Plus, we zijn 100% goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Parkeren doe je op een van de meer dan 500 gratis parkeerplekken.