Kerstevenement

Vier jouw Kerstevenement op onze unieke locatie

Na een jaar gezamenlijk hard werken is een kerstborrel- of bijeenkomst de beste manier om jouw personeel een blijk van waardering te geven. Dit jaar staat onze ruimte de Koekbouw op de Noordkade in Veghel van 9 t/m 20 december volledig in het teken van Kerstevents voor bedrijven en organisaties!

Lijkt het jou leuk om gezamenlijk het jaar af te sluiten, alle werknemers te bedanken en de echte beleving van Kerst op een unieke locatie te ervaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Gezamenlijk organiseren we voor jouw bedrijf een geweldige afsluiting van het jaar op de Noordkade in Veghel.

De Kerstsetting wordt als totaalpakket met korting aangeboden, inclusief:
– Zaalhuur voor de Koekbouw
– Kerstmarktsfeer in deze unieke ruimte door middel van Kersthuisjes, Kerstbomen en vele andere Kerstdecoratie
– Kerstverlichting en muziek
– Welkomstdrankje en lekkernij bij binnenkomst
– Volledig verzorgde techniek
– Personeel en bediening
– Een standaard drankenpakket
*Uitbreiding en maatwerk is mogelijk op het gebied van dranken, catering en entertainment.

Company of Gifts

Wilt u het personeel graag een extra bedankje geven? Maak dan uw kerstevent op de Noordkade compleet met Company of Gifts.

Deze kerst gaan we de unieke samenwerking aan met Company of Gifts. Het bedrijf dat al 30 jaar dé specialist en totaalleverancier van Kerstpakketten en personeelsgeschenken is voor het verrassen, belonen en waarderen van medewerkers.

Zo is het bij Company of Gifts mogelijk om te kiezen voor een vooraf samengesteld Kerstpakket of voor een volledig georganiseerde kerstmarkt door Company of Gifts waarbij alle gasten zelf hun kerstpakket samenstellen voor een vastgesteld bedrag. Bij het organiseren van de Kerstmarkt zorgt Company of Gifts dat alles van A-tot-Z geregeld wordt. Zo zorgen we gezamenlijk voor een ware beleving en blijvende herinnering voor iedereen!

Heb je interesse of ben je op zoek naar meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze projectmanagers staan voor je klaar!