Bedrijfsfeest organiseren

Bedrijfsfeest organiseren

Een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren op een locatie die zal verwonderen

Ben jij op zoek naar een bijzonder veelzijdige locatie voor jouw bedrijfsfeest? Krachtvoer Events op de Noordkade in Veghel is toonaangevend op het gebied van bedrijfsfeesten. De oude mengvoederfabriek in Brabant is gerenoveerd tot moderne eventlocatie, met diverse faciliteiten. Waar vroeger veevoer geproduceerd werd, worden nu bedrijfsfeesten georganiseerd die uitbundig, speciaal en vernieuwend zijn. Waan je terug in de tijd met onze industriële ruimtes. De stoere industriële gecombineerd met een modern interieur zorgt voor de wow-factor tijdens jouw bedrijfsfeest. Laat je inspireren op de meest verrassende feestlocatie van Brabant.

Alles wat jouw bedrijfsfeest nodig heeft onder één industrieel dak

De fabriek was ooit de grootste mengvoederfabriek van Europa, nu is het de vetste locatie voor een bedrijfsfeest in Brabant. Hier kun je jouw unieke bedrijfsfeest geven in een van onze industriële ruimtes. Laat je verrassen door de Koekbouw, een begrip door zijn grootsheid. Aanschouw onze industriële binnentuin de Malerij, met een wildgroei aan planten en glazen dak voor prettig daglicht. De Apotheek en Podiumzaal zijn onze intiemere ruimtes. De Apotheek beschikt over een heerlijk terras met uitkijk over de haven. Het terrein beschikt over meer dan 500 gratis parkeerplekken en is goed bereikbaar vanuit het hele land door de centrale ligging en de snelweg A50.

Het krachtvoer team heeft alle ingrediënten in huis voor jouw bedrijfsfeest

Wist je dat Krachtvoer Events jou compleet kan ontzorgen bij het organiseren van jouw bedrijfsfeest in Veghel? Het begint met een goed gesprek waarin we van a tot en met z je wens bespreken. Ons team kent iedere steen van de fabriek, zo kunnen we je altijd het beste advies geven. Buiten dat we jarenlange ervaring hebben, hebben wij ook voldoende contacten. Zo helpen we je graag op weg bij het vinden van een cateraar of techniekleverancier. Ben jij enthousiast geworden? Neem contact op en bekijk de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest.