Conferentiecentrum in Veghel

Conferentiecentrum in Veghel

Events op maat in het industriële conferentiecentrum van Veghel

In het hart van Veghel aan de binnenhaven vind je het voormalig Noordkade Veghel terrein. In de oude mengvoederfabriek bevindt zich nu een multifunctioneel conferentiecentrum. De diverse grote ruimtes met stoere industriële uitstraling zijn een schitterend decor voor jouw congres of beurs. Dankzij de vele industriële ruimtes en de goede bereikbaarheid, is Krachtvoer Events uitermate geschikt voor bijzondere en praktische evenementen.

Multifunctionele conferentiecentrum

Laat je verrassen door overweldigende architectuur en rauwheid van de ruimtes. Onze locatie beschikt over ontzettend veel mogelijkheden om een uniek congres of beurs te organiseren. Doordat we de verschillende ruimtes makkelijk aan elkaar kunnen koppelen creëer je verschillende area’s op jouw evenement. Neem je gasten mee in de 696 zitplaatsen tellende Theaterzaal voor een lezing met een aansluitend congres in de Koekbouw. Met zijn 1100m2 de grootste ruimte van het conferentiecentrum. Vanuit hier betrek je gemakkelijk de industriële binnentuin de Malerij of de Podiumzaal. Ons team kent de fabriek op zijn dumpje en wil jou graag informeren over de mogelijkheden bij ons conferentiecentrum.

Het conferentiecentrum waarbij de mogelijkheden oneindig zijn

Jouw congres organiseren samen met Krachtvoer Events? Bij ons ben je verzekerd van de juiste voorzieningen. Wat is nou een conferentiecentrum zonder de juiste faciliteiten? Het Noordkade terrein in Veghel is uitstekend bereikbaar door zijn centrale ligging aan de A50. Parkeren doe je recht voor de deur op een van de 500+ gratis parkeerplaatsen. Binnen zijn de zalen voorzien van uitstekende wifi, mindervalide vriendelijk en ook nog eens duurzaam verwarmd. Wil jij meer informatie over de mogelijkheden bij ons conferentiecentrum? Neem contact op met Krachtvoer Events Veghel.