De feestlocatie in Brabant

De feestlocatie in Brabant

Dit is dé feestlocatie in Brabant

Wil jij een feest geven op een locatie in Brabant? Ontdek dan de oneindige mogelijkheden bij Krachtvoer Events Noordkade. Het grote fabrieksterrein Noordkade Veghel is het ideale decor voor een spectaculair en onvergetelijk feest. Vroeger maakte men hier veevoer. Nu zijn we gespecialiseerd in het organiseren van vette bedrijfsfeesten en publieksevenementen die spectaculair, bijzonder én praktisch zijn. Onze industriële ruimtes nemen je mee terug in de tijd en zullen zeker voor een wauweffect zorgen! Door de rauwheid van de ruimtes te combineren met een stoer interieur knalt jouw feest er echt uit. Laat je verrassen op onze industriële feestlocatie van Brabant.

Jouw feest in een van onze industriële feestlocaties

Wij weten hoe een indrukwekkende ruimte jouw feest nog mooier maakt. Jouw feest op onze feestlocatie zorgt voor nog meer beleving. We beschikken over een grote hoeveelheid aan feestlocaties. Zo kunnen we gemakkelijk verschillende area’s creëren die als feestlocatie gebruikt kunnen worden. Iedere locatie heeft zijn eigen karakter. Bekijk o.a. de De Koekbouw, met zijn 1100m2 vloeroppervlak ook wel de kathedraal genoemd. Met aangrenzend de Malerij, onze industriële binnentuin. De Podiumzaal met een groot podium. Ook beschikken we over een groot buitenterrein wat voor diverse doeleinden ingezet kan worden. Het Krachtvoer team weet als geen onder hoe we het beste uit onze feestlocatie in Brabant kunnen halen. We adviseren je dan ook graag bij het maken van de juiste zaalkeuze.

Centraal gelegen feestlocatie in Brabant

Ben jij op zoek naar een feestlocatie in Brabant om jouw gasten een onvergetelijke dag te laten beleven? Krachtvoer Events weet precies hoe ze jouw feest laten slagen. Onze locatie is geschikt voor grote en kleinere groepen. Dus heb je wat te vieren en wil je het tot in de puntjes geregeld hebben? Ons event team weet als geen ander hoe ze voor jou het perfecte feest samen moeten stellen. Van de hapjes op tafel tot aan de techniek in de zaal. Wij ontzorgen je volledig. En door onze centrale ligging in Brabant zijn we ook nog eens goed bereikbaar vanuit heel Nederland. Parkeren doe je recht voor de deur op een van onze gratis parkeerterreinen. Maak kennis met onze medewerkers en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze feestlocatie in Brabant.