Inspirerende vergaderlocatie

Inspirerende vergaderlocatie

Voel je welkom op onze inspirerende industriële vergaderlocatie in Brabant

In het hart van Veghel is Krachtvoer Events Noordkade gevestigd op het industriële erfgoed CHV Noordkade. Dit terrein was begin van de vorige eeuw de grootste mengvoederfabriek van Europa. Nu is hier een inspirerend centrum met cultuur, food en leisure. Hier vind je ook de meest inspirerende vergaderlocaties van Brabant. Kijk vast rond in de Prins Bernhardzaal en de Vergaderzaal. Een prettige dosis daglicht gewenst tijdens de vergadering? Dan is de inspirerende Vergaderzaal een geschikte optie. Met zijn mooie grote raampartij met uitzicht op het Noordkade terrein ben je de gehele dag verzekerd van prettig daglicht. Het aangrenzende eigen balkon maakt deze ruimte uniek en ideaal voor een inspirerende vergadering.

Jouw vergadering op deze inspirerende vergaderlocatie in Veghel

Kom vergaderen op de meest inspirerende vergaderlocatie van Brabant. Krachtvoer Events heeft verschillende inspirerende vergaderlocaties op het Noordkade Veghel terrein. Allemaal voorzien van de juiste techniek, comfortabel meubilair, uitstekende wifi én mindervalide vriendelijk. Ons bedreven team zorgt ervoor dat jij tijdens de vergadering aan niets ontbreekt. Ook kun je gebruikmaken van de vele beschikbare faciliteiten die we bieden. Een statische vergadering of meeting in de Vergaderzaal of Prins Bernhardzaal. Verwacht je meer gasten? Bekijk dan de Podiumzaal met een vast podium voor een presentatie of lezing. Ontspan in Café de Afzakkerij voor een goed verzorgde lunch of borrel om jouw vergadering af te sluiten.

Hier vind je inspiratie tijdens jouw vergadering

Voor zowel kleine als grote vergaderingen is Krachtvoer Events de ideale locatie. De veelzijdigheid van onze vergaderlocatie biedt mogelijkheden voor ieder gezelschap. We beschikken over inspirerende vergaderlocaties die we volledig naar wens inrichten met industrieel meubilair. Een intieme meeting of een kwartaalbespreking? Jouw inspirerende vergadering is bij ons in goede handen. Al onze vergaderlocaties zijn voorzien van goede wifi en zijn duurzaam verwarmd. Zo creëren wij de juiste sfeer voor een inspirerende vergadering. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers en laat je informeren over de mogelijkheden.