Unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie

Unieke vergaderlocatie in Brabant

Centraal gelegen in Veghel aan de snelweg A50 tussen Den Bosch en Eindhoven vind je Krachtvoer Events Noordkade. Het 2500m2 grote terrein met 500 gratis parkeerplaatsen, is sinds 1915 jarenlang het decor geweest van de grootste mengvoederfabriek van Europa. Nu meer dan 100 jaar later is het de meest unieke vergaderlocatie van Brabant, met verschillende industriële vergaderruimtes. Neem vast een kijkje in de Prins Bernhardzaal of De Vergaderzaal. De zaal dankt zijn naam aan Prins Bernhard, die hier in het verleden ontvangen is. Waan je terug in de tijd tijdens een bezoek aan deze unieke vergaderlocatie.

Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden.

Onze vergaderlocaties zijn breed inzetbaar en voor multifunctionele doeleinden in te richten. Zo kan je niet alleen statisch vergaderen, maar kan je ook andere ruimtes betrekken. Denk hierbij aan een break-out sessie, lezing of workshops. Laat je gedurende dag ontzorgen door het team van Krachtvoer Events Noordkade. Zij zorgen ervoor dat jullie niks te kort komt tijdens een bezoek aan een van onze unieke vergaderlocaties. De vergaderlocaties zijn voorzien alle nodige faciliteiten en met het moderne meubilair zorgen wij voor de gewenste opstelling. Sluit je dag af met een heerlijke lunch of een goede borrel in Café de Afzakkerij. Het café beschikt over een half overdekt terras aan de haven van Veghel.

Organiseer jouw vergadering op onze unieke vergaderlocatie

Wil jij graag een vergadering op een unieke locatie? Laat je dan informeren over de mogelijkheden die Krachtvoer Events je te bieden heeft. Samen met ons deskundige team stel je jouw ideale dag samen. Wij denken met je mee over de invulling, catering, techniek en vergaderopstelling. Wist je dat we alles in huis hebben om jouw vergadering zo compleet mogelijk te maken? Van vergaderarrangement tot de juiste beamer met geluid set. Wil jij je laten informeren over de vele mogelijkheden die onze unieke vergaderlocatie te bieden heeft? Neem dan contact op met ons.